این ویتامین نقش اساسی در متابولیسم قندها و عملکرد عصبی دارد. شکل کوآنزیمی آن TTP یا TPP می باشد که در متابولیسم انرژی و تولید پنتوز شرکت می کند.
جذب، انتقال، ذخیره سازی:
جذب تیامی« در قسمتهای ابتدایی روده باریک به شکل انتقال فعال و انتشار صورت می گیرد.
مهار کننده های انتقال فعال:
مصرف الکل انتقال ویتامین را مهار می کند و کمبود فولات باعث مهار نسخه برداری سلولهای روده ای می شود.
تیامین به صورت TPP جذب می شود و از طریق ورید باب به کبد منتقل می شود.
بیشتر تیامین موجود در گردش خون (حدود 90 درصد) به شکل TPP و توسط اریتروسیتها حمل می شود.
سلولها تیامین را با مکانیسمهای انتشار و انتقال فعال برداشت می کنند.
بافتها تیامین را به شکل استرهای فسفات به صورت باند شده به پروتئینها نگهداری می کنند.
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
هنگامی که یک قرص یا مکمل مصرف میکنید، همیشه یک ریسک وجود دارد: آیا اثر میکند؟ عوارض جانبی آن چه هستند؟ چطور میتوانید بفهمید که مطمئن و بیخطر است؟ اینها سوالاتی هستند که باید در هنگام خرید یک مکمل از خودتان بپرسید. بسیار مهم است که از قبل در مورد مکملتان تحقیق کنید، چون سلامت بدنتان به آن بستگی دارد.
روش های تشخیص موثر بودن مکمل
روشهای خاصی وجود دارد تا بفهمید آیا مکملی که مصرف میکنید، بیخطر و یا موثر است. نکات زیر را دنبال کنید؛ مطمئن باشید که پشیمان نخواهید شد.
برچسب:
پزشک،
داروساز،
درمان یا معالجه،
عوارض جانبی،
مکمل،
مکملهای رژیمی،
ویتامینها،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
برخی از مطالعات انجام گرفته روی انسان نشان می دهد که کاتچین های موجود در چای با کاهش خطر سکته مغزی در ارتباط بوده و خطر بروز برخی بیماری های قلبی را نیز کاهش می دهند. به گزارش خبرگزاری آریا از میزان، عضو مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی، چای نوشیدنی است که از برگ های تخمیر شده گیاه چای تهیه می شود. مهدی ابراهیمی افزود: برگ چای با توجه به میزان تخمیری که روی آن صورت می گیرد، به رنگ های مختلفی مانند چای سبز (بدون تخمیر)، قرمز (به مقدار بسیار کمی تخمیر شده)، اولانگ (در حد متوسطی تخمیر شده) و چای سیاه (کاملاً تخمیر شده) عرضه میشود.
برچسب:
چای،
خواص چای،
سکته مغزی،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
شکر سرخ از انواع شکر و نوع طبیعی شکر است. طبق باور بعضی افراد شکر سرخ با شکر قهوه ای تفاوتی ندارد. اما حقیقت چیز دیگری است. شکر سرخ در واقع همان شکر خامی است که از عصاره اصلی گیاه نیشکر به دست می آید و درصد شکر آن از ۸۸% کمتر نیست. هیچ ماده و افزودنی شیمیایی در فرآیند تولید شکر سرخ دخالت ندارد و به خاطر وجود بیشترین میزان ملاس سرشار از انواع املاح، ویتامین ها و مواد معدنی به خصوص ماده معدنی کروم است؛ شکر سرخ طبعی گرم و تر دارد و برای رفع سردی مفید است. مقدار کالری (انرژی) و ساکاروز شکر سرخ در مقایسه با شکر قهوه ای و شکر سفید بسیار کمتر است و طعم و بوی آن باعث شده که علاوه بر مصارف خانگی در شیرینی پزی و پخت انواع کیک از آن استفاده کنند.
برچسب:
شکر سرخ،
شکر قهوه ای،
شکر قرمز،
فواید شکر سرخ،
طعم شکر سرخ،
خواص شکر سرخ برای کودکان،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید: