اخبار و اطلاعات تخصصی پزشکی اخبار و اطلاعات تخصصی پزشکی .

اخبار و اطلاعات تخصصی پزشکی

آشنایی با فواید شکر سرخ یا طبرزد

خواص شکر سرخ

شکر سرخ حاوی ویتامین، پروتئین و املاح معدنی فراوانی است. فیبر، آنتی اکسیدان، آهن، کلسیم، فسفر، پتاسیم و منیزیم از جمله آنهاست که باعث می شود این ماده مغذی در پیشگیری و درمان بسیاری از بیماری ها مؤثر باشد. برای دردهای شکمی و بیماری های مرتبط با دستگاه گوارش مفید است، به عنوان مثال ملین شکم و رفع کننده­ ی یبوست می­ باشد. هم چنین بیماری های کبد را بهبود می بخشد.

- تمیز کننده خون، جلوگیری از بروز کم خونی و تنظیم فشار خون

- برای رفع گرفتگی صدا آن را با آب گرم و روغن بادام استفاده می کنند.

- شکر سرخ برعکس شکر سفید که مولد خلط سودا است، دافع خلط سودا می باشد.

- باعث استحکام بخشیدن به استخوان ها و مفاصل می شود و از پیری زودرس پیشگیری می کند.

- با توجه به طبعش برای حلق، سینه و ریۀ خشک مفید است.

- باعث افزایش نیروی جوانی و شادابی پوست می شود.

- در درمان آنفولانزا، سرفه و سرماخوردگی موثر است.

- تقویت کننده میل جنسی است و از نظر تغذیه ای برای خانم های باردار مفید است.

- برای گرفتگی صدا اگر آن را با آب گرم و روغن بادام بنوشند مفید خواهد بود.

- قولنج و کولیت و ورم و باد روده نیز با شکر سرخ همراه با روغن گاو درمان می گردد. 

- شکر سرخ برای درد ناف و گرفتگی های شکمی و پاک کردن بقایای جفت از رحم زنانی که تازه وضع حمل کرده اند مفید است. 

- در هنگام احتباس ادرار (بندآمدن ادرار) در مثانه نیز کاربرد دارد.

- شکر سرخ برای سرد مزاجان و کسانی که در بدن آنها اخلاط غلیظه می باشد بهتر است.

نحوه مصرف شکر سرخ

- از شکر سرخ به جای قند همراه با چای استفاده می شود.

- انواع کیک و شیرینی و مربا را می توان با شکر سرخ تهیه کرد.

- از ناخالصی هایی که از روی شیره نیشکر گرفته شده کره محلی تولید می کنند.

- همچنین در صاف کردن عسل طبیعی نیز از این ناخالصی ها استفاده می شود.

-" کف" محصول جانبی به دست آمده از شیره نیشکر است که آن را همراه با نان در صبحانه مصرف میکنند.

-" روشکر" نیز محصول دیگری است که از پخت شیره به دست می آید و در تهیه شربت از آن استفاده میکنند.


برچسب: شکر سرخ، شکر قهوه ای، شکر قرمز، فواید شکر سرخ، طعم شکر سرخ، خواص شکر سرخ برای کودکان،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۵ آبان ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۰:۳۳ توسط:آرالیا موضوع: خواص مواد غذایی نظرات (0)